wilqu_1976 Napisano 1 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2016 Witam. Prosiłbym o pomoc w dobraniu wzmacniacza,który bez problemu poradzi sobie z następującymi kolumnami:- Sony SS E410- Sony SS E620 Dodam,że miałem możliwość podłączenia tych kolumn do wzmacniacza Yamaha AX596 2x155w i bylem bardzo zaskoczony,że kolumny modelu E410 mogą tak czysto grać i z głębokim basem. Druga para kolumn również brzmiała świetnie. Budżet jaki mam na chwilę obecną to 300 zł, da się w tym przedziale cenowym uzyskać podobną jakość? liczę na pomoc,pozdrawiam.@Edit: Na sprzęcie głównie będą słuchane następujące gatunki - Trap.Rap.Electro-House,więc zależy mi na głębokim basie,a zarazem dobrą jakością średnich oraz wysokich tonów.Pokój mniej więcej wymiarów 4mx3m. Jeśli czegoś jeszcze zapomniałem uwzględnić to przepraszam za błędy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts