rdzk Napisano 16 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2016 Cześć,tak jak w temacie, szukam bezprzewodowych słuchawek nausznych, które wytłumią dźwięki z zewnątrz. Mam iPhone 7 i korzystam głównie ze Spotify, ale chciałbym się przenieść na Tidala. Problem w tym, że nic nie słyszę jak jeżdżę komunikacją miejską, a chciałbym się odciąć od innych dźwięków. Widziałem w sklepie tylko Bose Qc35 i Sony MDRX1000, które naprawdę dobrze to robią, tylko są drogie. Czy dostanę takie słuchawki za około 500zł? Jeśli nie, to chciałbym możliwie najtańsze, szkoda mi pieniędzy. Z góry dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 16 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2016 Daruj sobie słuchawki z tą opcją. Ona przy dobrych konstrukcjach jest nieprzydatna i tylko skraca żywotność akumulatora.http://allegro.pl/bezprzewodowe-marshall-m...6597030031.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts