Skocz do zawartości

Poszukiwany elektronik-Kraków

Recommended Posts

Napisano
Witam
Czy ktoś mógłby polecić godnego zaufania fachowca w Krakowie lub okolicach? Chodzi o przegląd, konserwację i ewentualną regulację dość wiekowego amplitunera Onkyo. Sprzęt działa bez zarzutu, nawet żaden potencjometr nie trzeszczy, szacunek dla Japończyków icon_smile.gif Ma jednak sporo lat z czego kilka nie był w ogóle używany. Udało mi się dobrać do niego kolumny z którymi gra, jak dla mnie, pięknie i postanowiłem że zostaje jako wzmacniacz stereo. Miałem zamiar kupić nowy wzmacniacz, ale w cenie do 2500zł (max budżet, i tak za kolumny zapłaciłem więcej niż miałem zaplanowane na kolumny i wzmacniacz) nic nie zagrało, IMHO, lepiej więc szkoda wydawać bez sensu kasę icon_smile.gif Chętnie natomiast wydam parę złotych u porządnego fachowca na rzeczony przegląd aby wiedzieć że sprzęt jest w najlepszej możliwej kondycji. Wolałbym jednak kogoś z polecenia coby szkód nie narobił. Z góry dziękuję za wszelkie namiary.
Pozdrawiam
Napisano
Witaj, w poprzednim Twoim wątku właśnie to sugerowałem zostawić Onkyo skoro dobrze gra i dobrać doń kolumny. Jak widzisz osiągnąłeś satysfakcjonujący Cię efekt i właśnie o to chodzi.

Co do fachowca mógłbym Ci polecić jednego. Zajmował się moim CD jak i wzmacniaczem. Jednak wolałbym publicznie nie podawać danych, ponieważ ktoś może być nie zadowolony z jego pracy (każdy ma takie prawo, są różne sytuacje).
Napisano
Witaj
Faktycznie tak proponowałeś i miałeś rację. Dzięki za sugestie która okazała się słuszna. Pojechałem do porządnego sklepu z zamiarem zakupu wzmaka i kolumn. Profilaktycznie zabrałem dla porównania ampa i.... wygrał zawody icon_smile.gif Jeśli możesz, to machnij mi namiary fachowca na priv. Zadzwonię, pogadam czy się ewentualnie podejmie. Ważne że coś dla Ciebie robił i nie masz zastrzeżeń.