hsmonst3r Napisano 12 lutego 2017 Napisano 12 lutego 2017 Witam! Tak jak w temacie. Chcę zmienić nagłośnienie na lepsze. Pytanie brzmi czy opłaca mi się zmienić z tych kolumn na tonsile i jakiego amplitunera potrzebuje. Aktualnie posiadam Amplituner marki Technics SA-150. Proszę o pomoc Odpisz, cytując
robercuss Napisano 12 lutego 2017 Napisano 12 lutego 2017 Witaj, kolego znawca tematu nie jestem, ale czytajac forum moge Ci odpowiedziec, ze dzwiek z kolumn altus 110 itp. Modeli altusa to kaleczenie sluchu... Po 1 polecam poczytac watek o tym jak zakladac temat i jakie infomacje powinny byc w nim zawarte bo to co napisales to pytanie podobnedo tego jakbys napisal (koledzy jakie auto kupic zeby jechalo przy czym zalewam je benzyna). A gdzie cos takiego jak Twoje osobiste wymagania, fundusze, pomieszczenie itp? Nikt tutaj nie jest od wrozenia z fusow (chyba, ze tego potrzebujesz) to i ja moge sie w to "pobawic"... Troche wysilku!:) Odpisz, cytując
Recommended Posts