wojtas1235 Napisano 12 lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 lutego 2017 WitamPrzymierzam się do zamontowania w moim fiaciku jakiegoś w miarę przyzwoitego audio. Wiem że seicento nie daje zbyt dużo możliwość, ale wierze że jest coś co może mu pomóc:) Na początku zaznaczam, że na tą chwile sytuacja wygląda tragicznie, ponieważ nic w nim nie ma, poza seryjnymi głośnikami z przodu. Myślę o zamontowaniu głośników 10 na przód, oraz skrzynię basową w "bagażniku" lub głośników na półce. A teraz pytanie, co tak naprawdę tam włożyć żeby to grało? Wiadomo cudów nie wymagam, interesuje mnie mocny i wyrazisty bas. Mój budżet jaki mogę przeznaczyć to 1000-1200zł. Liczę na pomoc bo naprawdę nie wiem co tam mogę wsadzić żeby to jako tako grało i nie trzeszczało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 11 marca 2017 Udostępnij Napisano 11 marca 2017 Z tym słuchaniem muzyki w Seicento, to radziłbym uważać, bo wystarczy moment dekoncentracji i można wjechać w jakąś kolumnę.Za 1200zł mogę ci polecić sprzęt do domku, będzie przytulniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts