muzyczny_gość Napisano 1 maja 2008 Udostępnij Napisano 1 maja 2008 Przeglądając internet..w koncu..troche wolnego i dług week ed trafiłem na http://www.vimeo.com/hdMyślę, ze trochę obrazu HD... bezpośrednio z netu.. uprzyjemni chwilke każdemuMi osobiście youtube juz sie nudzi a warto chociażby zerknąć PS. Nie jest to co prawda pełna, wysoka rozdzielczość, ale 1280 x 720 pikseli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rupert Napisano 5 maja 2008 Udostępnij Napisano 5 maja 2008 Co potrzeba do działania tego serwisu, po kliknięciu play na dowolne wideo mam tylko czarny ekran. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 5 maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 maja 2008 u mnie wszystko idzie odrazu on line..klikam i odrazu obraz leci..jak na "jutubie"robie tylko dodatkowo full screan_____________________________________________________________________PS. i jak tam rupert poszło ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts