headmax Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 WitajcieTym razem trochę przyziemnie, ale szukam czegoś małego i taniego do sypialni, jakiejś mini-wieży ew. radio-budzika z funkcją zegara tygodniowego, chodzi mi o możliwość zdefiniowania alarmu na każdy dzień tygodnia, np: budzenie muzyką mp3 lub radio pn-pt godz. 7, sobota godz. 8, niedziela brak.Poproszę jakieś propozycje, dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 A jest takie coś?Szukałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
headmax Napisano 15 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Cytat A jest takie coś?Szukałeś? Są np: radio-budziki Blaupunkt CRP9BK ,CR9WH i inne, mini-wieży nie znalazłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Te dziadostwa z dabem i radirm internetowym pewnie tak mają. W mini wieży chociaż pracowałem przy nich tylko pare lat nie kojaze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts