Paszewski Napisano 3 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 3 kwietnia 2017 Witam 2 dni temu kupiłem głośnik JBL GO nie ładowałem go poniewarz był naładowany od początku gdy wruciłem do domu wyłąćzyłem go i podłączyłem do ładowania wtedy zapaliła sie czerwona dioda po odłąćzenu z ładowania diota nie przestała sie palic a głośnik przestał reagowac na jakie kolwiek funkcje. Nie da sie go włączyć oni nic zrobić .Wygląda jak by był zawieszony alebi coś tego typu... Nie wiem co mam zrobic pomożecie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia Niewczas Napisano 27 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2017 GZiomek przytrzymaj włącznik przez około 30 sek może dłużej. Sam się zresetować musi nie ma opcji sam mam jbl go i miałem to samo i w ten sposób go naprawiłem!!!! A i nie słuchaj pajacy. Weź pod uwagę że twardy reset w smartfonie robisz przytrzymujac kombinacje guzików zewnętrznych! Pozdrowienia Grochu! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzeski Napisano 26 kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2018 Reset przyciskiem a jak nie da rady to trzeba się dostać do baterii i reset przez jej odłączenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts