Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Witam serdecznie. Od pewnego czasu zacząłem słuchać kaset jakich trochę w domu posiadam. Temat mi się tak spodobał  , że postanowiłem poszukać czegoś przenośnego i znalazłem, aluminiowa cegiełka od AIWA, HS-F1. Od razu wiedziałem, że "walkman" musi być starszego rocznika z racji wyglądu - kanty. ( jeżdżę też starym Volvo, coś chyba do nich czuje :) ) Urzadzenie jak na wiek 35 lat wyglada świetnie, problem mam jednak z obsługa nagrywania, za ch...re nie wiem jak je uruchomić. Chciałbym się zwrócić o pomoc w rozwiązaniu problemu a najlepiej otrzymać manual ( szukałem i nie znalazłem :( ). Chciałbym się również  czegoś dowiedzieć o redukcji szumów. Czy wymiana konkretnych elementów elektronicznych pomoze? Nie jest to wina ani kasety ani głowicy, po włączeniu na pusto jest taki sam poziom szumu.     Pozdrawiam!

( nie jestem pewien czy to dobry dział dla walkmanów, jeśli nie proszę o przeniesienie tematu do właściwego :) )

Edytowano przez MrChris