LongGirl Napisano 10 grudnia 2017 Napisano 10 grudnia 2017 Witam, Chcę rozpocząć przygodę z winylami, gramofon, który wybrałam to Audio-Technica atlp60. Problem pojawia się jednak przy decyzji co do reszty sprzętu. Otóż nie wiem co będzie lepszym wyborem, monitory czy głośniki i wzmacniacz? Jeżeli chodzi o monitory to znalazłam Yamaha HS5 i M-Audio BX 5 D2. Głośniki natomiast to Roth OLI RA1, a wzmacniacz Yamaha as301. Co o tym myślicie? Zależy mi na sprzęcie małych rozmiarów. Pomieszczenie ma około 15m^2. Proszę o rady i wskazówki. Pozdrawiam Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 10 grudnia 2017 Napisano 10 grudnia 2017 Ktoś na forum składa zestaw z głośników aktywnych , poszukaj w tematach . Klipsch , coś także ma w swojej ofercie . Odpisz, cytując
LongGirl Napisano 10 grudnia 2017 Autor Napisano 10 grudnia 2017 Dziękuję, na pewno sprawdzę Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 10 grudnia 2017 Napisano 10 grudnia 2017 Temat brzmi : Głośniki, czy monitory Odpisz, cytując
Recommended Posts