Pajto02 Napisano 25 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2017 (edytowany) Dzień dobry, szukam wskazówek, od czego zacząć obsługę tego amplitunera (gł. słuchanie w stereo po analogach). Proste pytanie: jak skonfigurować i zmieniać źródła sygnału, np. CD, DVD, gramofon? Pierwszy raz mam do czynienia z tak skomplikowanym sprzętem, a instrukcja jest niezrozumiała. Wcześniej używałem Yamahy V640rds i tam obsługa była intuicyjna. Proszę o odpowiedź głównie osoby, które miały styczność z tym Anthemem, gdyż to zupełnie inna bajka, w porównaniu do innych amplitunerów, które miałem. Serdecznie pozdrawiam, Piotr. Edytowano 25 grudnia 2017 przez Pajto02 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 25 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2017 Chyba musisz każde gniazdo przypisać dla źródła ? Menu na ekranie nie podpowiada żadnej wskazówki ? Poczytaj na spokojnie instrukcję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts