markus Napisano 24 marca 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 marca 2007 witam Mam taki problem: Otóż kupiłem ostatnio amplituner Yamaha RX-N600 i nie chce mi działać prawidłowo (długo się nie nacieszyłem). Muzyka z pendriva USB nie odtwarza się wogóle lub odtwarzana jest w przyspieszonym tępie (jakby ktoś przewijał muzykę szybko do przodu). Myslałem, że może pendrive jest uszkodzony ale jak przyniosłem inne jest to samo. Reset amplitunera do ustawień fabrycznych nie pomógł. Format pendriva na FAT16 i FAT32 równiez nie pomaga. Co zrobić? Czy mam go reklamować? Gdzie szukać pomocy, może da sie to zresetować jakoś bo na poczatku grał ok, a od kilku dni sie tak zrobiło. pozdr. Marcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bynek Napisano 29 marca 2007 Udostępnij Napisano 29 marca 2007 Czy próbujesz na tych samych plikach (bitrate)? Jeśli tak to wygląda to na jakąś kwestie software'ową, może trzeba serwisowego resetu. Raczej nic się elektronicznie nie uszkodziło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts