charly1 Napisano 1 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2018 Witam kupiłem amplituner Onkyo tx nr 656 wraz z kolumnami quadrala 6500 i mam problem ponieważ nie mogę ustawić amplitunera tak żeby był głęboki bass od samego początku, gdy dam głośniej dopiero słychać ten bas. Brat posiada Onkyo tx nr 646 wraz z kolumnami mission i tam przy niskich dźwiękach jest duży bas.jak ustawić amplituner żeby od niskich dźwiękow był głęboki bass P.s subwoofer magnat supreme 302 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas007 Napisano 1 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2018 ustaw ampli tak samo jak twój brat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charly1 Napisano 1 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 stycznia 2018 No właśnie tamten ja ustawiałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 1 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 1 stycznia 2018 To ustaw sobie podbicie niskich częstotliwości w equalizerze dla frontów , w quick setup podbicie basów i będzie go więcej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts