Bogusław Machaj Napisano 15 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2018 Witam wszystkich serdecznie. Tym razem chciałbym zapytać o opinie ekspertów w sprawie wyboru kolumn do wzmacniacza który już mam tj. Onkyo RZ800 Ze względu na to że posiadam już centralny i satelity z serii Platinum M1 i M2 chciałbym dokupić fronty i zastanawiam się nad M5 lub M50. Wzmacniacz kupiłem stosunkowo niedawno i raczej nie planuje wymiany go przez najbliższych kilka lat. Cena pomiędzy nimi nie ma dla mnie większego znaczenia Wolałbym jednak aby wybór podyktowany był odpowiednim doborem parametrów i dobrą współpracą kolumn ze wzmacniaczem a przede wszystkim miłym odsłuchem Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi Pozdrawiam Bogusław Machaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Machaj Napisano 16 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 stycznia 2018 Nie znajdzie się nikt kto choćby porównał te dwa modele i ewentualnie wypowiedział się czy ten amplituner z nimi zagra? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts