Mateusz Kobyliński Napisano 18 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2018 Witam. Jestem tu nowy . Mam pytanie odnośnie doboru wzmaka . Obecnie posiadam wieże z głośnikami sb ak 22. Chciałbym podłączyć do tych głośników jakiś wzmacniacz bo wydaję mi się ze wieża nie wykorzystuje ich pełnej mocy. Co byście polecili ? Czy da wogóle rade dobrać jakiś wzmak do tych głośników , oczywiście bezpiecznie żeby ich nie spalić przy pierwszym włączeniu. Czekam na wasze opinie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2018 Najpierw znajdź obudowę , trochę wygłuszenia , zwrotnicę itd. by te głośniki obudować by były kolumnami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Kobyliński Napisano 18 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia 2018 Chodzi mi tylko o polecenie jakiegoś wzmacniacza który byłby kompatybilny z tymi głośnikami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts