ZeeNooN Napisano 30 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2018 Witam! Mam plan kupić jakieś głośniki do komputera w systemie 2.1 Obecnie miałem Logitech S-220 które były ze mna 7-8 lat i niestety odmówiły dalszej współpracy. Na allegro znalazłem taką ofertę: http://allegro.pl/show_item.php?item=7158497553 Jednak nie bardzo wiem co oznacza w tytule "repro". Wydaje mi się to jakaś reprodukcja. Sklep odpisał że to takie oznaczenie producenta. Nie wiem co o tym myśleć. Ale może macie jakieś inne propozycje ciekawych głośników do komputera do 100-120zł. Wiele nie oczekuję ale jakiś "fajne bassiwo" jak to było przy S-220 by się przydało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeeNooN Napisano 30 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 stycznia 2018 Co z tego najlepiej wypada: -Philips SPA2335 -Fenda A320 -Fenda A111 Wszystkie znalazłem w podobnej cenie więc czy coś z tego się nada? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts