NEXVS Napisano 10 lutego 2018 Napisano 10 lutego 2018 Witam posiadam wszystkim znane kolumny altus 110 posiadam je od nowości i szkoda mi je sprzedać oryginalnie miałem je pod radmorem i brzmienie w tych kolumnach było świetne głownie chodzi mi o bas idealny, niestety radmor szlak trafił kupiłem amplituner kina domowego Pioneer vsx 329 dzwięk czysty lepszy niż w radmorze ale brak basu !!! jest ale słaby wyczytałem że jest wymagany subwoofer aktywny i zastanawiam się nad zakupem subwoofera Magnat Monitor Supreme Sub 202A. teraz moje pytanie czy ten subwoofer pod tym ampitunerm będzię grał dość dobrze chodzi mi o dobry głeboki bas mam małe mieszkanie w bloku ale czasem lubię puścić trochę głośniej i chciał bym wydobyć jakiś bas, proszę o pomoc bo nie znam się na tym może inna propozycja co do subwoofera do 800 zł widziałem ze ten magnat ma wyjście pod kolumny moze tam podpiąć altusy a nie po amplitiner proszę o pomoc Odpisz, cytując
Recommended Posts