Gość Napisano 4 marca 2018 Udostępnij Napisano 4 marca 2018 Mam pytanie, czy YAMAHA AX-900 (600watt) i QUADRAL KX-75 (55watt) 2kolumny, to dobre polączenie??? Bo posiadam taki sprzęt, i nie wiem czy to będzie dobrze działać… Pytam sie o to ponieważ ta yamaha to starszy model i nie ma zabespieczeń. Bo głośniki to tam za 300zł na giełdzie wyrwe, a tą yamahe jusz nie… Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 4 marca 2018 Udostępnij Napisano 4 marca 2018 Jakich zabezpieczeń nie ma ta Yamaszka ? Tak z ciekawości pytam A tak w ogóle to o ile kolumny sprawne to nic się wzmacniaczowi nie stanie. Prędzej jak przesadzisz z głośnością to Quadrala znajdą się w krainie wiecznych łowów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 marca 2018 Udostępnij Napisano 4 marca 2018 (edytowany) 1 godzinę temu, mkk napisał: Jakich zabezpieczeń nie ma ta Yamaszka ? Tak z ciekawości pytam A tak w ogóle to o ile kolumny sprawne to nic się wzmacniaczowi nie stanie. Prędzej jak przesadzisz z głośnością to Quadrala znajdą się w krainie wiecznych łowów XDDDDDD. Nie ma zabespieczeń które zrobiły by odcieńcie przy zwarciu głośnika i tym podobnych, mam też wzmacniacz SONY FM STEREO/FM-AM RECEIVER STR-DE475 i jego zabezpieczenia ocalą wszystko… Edytowano 4 marca 2018 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 5 marca 2018 Udostępnij Napisano 5 marca 2018 AX900 zje tego soniaka na śniadanie?.A ten Sony to amplituner kina domowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 marca 2018 Udostępnij Napisano 5 marca 2018 AX900 zje tego soniaka na śniadanie.A ten Sony to amplituner kina domowego.XDDDDDDTak, wiemWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts