Jacek_FH Napisano 3 czerwca 2008 Napisano 3 czerwca 2008 Chciałbym zakupić wzmacniacz + odtwarzacz CD + kolumny.Kolumny prawdopodobnie Tonsil Maestro II 180 (w każdym razie podłogowe)Na wzmacniacz i odtwarzacz chciałbym przeznaczyć poniżej 1000zł każde, musi być to sprzęt nowy.Pokój 20m2, muzyka - głównie jazz ale dość różnorodna (pop i inne)Jak na razie myślę nad Denon PMA 500 + DCD 500.Co sądzicie o tym wyborze ?Ps. Czy ktoś wie gdzie w Bytomiu lub okolicy dałoby się odsłuchać sprzęt ? Odpisz, cytując
PlasticElvis Napisano 3 czerwca 2008 Napisano 3 czerwca 2008 ten sprzęt jest w każdym media markcie i temu podobnym ustrojstwie, więc nie ma kłopotu z odsłuchem. Co do sprzętu porównywałem 500 z 700 i 700 kupiłem. niby sprzęt zbliżony ale to dwa rożne brzmienia. a gdyby tak zakup całego sprzętu był w jednym czasie to jesteś w stanie sporo wytargować na którymś z elementów zestawu ( sklep MediaMarkt lub Saturn), poza tym masz szansę posłuchać wybrany model z różnymi dostępnymi kolumnami lub trafi się jakaś ciekawa alternatywa. Odpisz, cytując
Kibic1 Napisano 5 czerwca 2008 Napisano 5 czerwca 2008 Poszukaj w ogłoszeniach np w Audio znajdziesz sklep w swojej okolicy. Odpisz, cytując
Recommended Posts