michal_siwarski Napisano 1 maja 2018 Udostępnij Napisano 1 maja 2018 Witam wszystkich i na początku chce sie z wami przywitać - WITAJCIE -. Chcę kupić sobie do warsztatu wieżę taką żeby dosyć głośno zagrała jak i najważniejsze żeby bas był głęboki. Poniżej podaję 5 modeli które znalazłem ale nie wiem którą wybrać. Za wszelkie podpowiedzi będę wdzięczny. Philips FW850C Sony RX 70 Philips C80 Sony HCD XB5 Aiwa NSX-S556 Pozdrawiam wszystkich czytających tego posta :-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 maja 2018 Udostępnij Napisano 2 maja 2018 Na forum zawsze polecano sony Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal_siwarski Napisano 3 maja 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 maja 2018 Dzieki za info :-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts