Kacperek Napisano 7 maja 2018 Udostępnij Napisano 7 maja 2018 Kolega zmienia sprzęt i za "flaszkę" dostałem wzmacniacz jak w tytule. Jest bardzo mało informacji na temat tego wzmacniacza. Co to za sprzęcik, jak gra i jakie byście do tego kolumny polecili? Do tej pory grało u mnie jakieś mini coś i kumpel namówił mnie, żebym posmakował normalnej muzy. Będę wdzięczny za info o tym JVC, co do niego pasuje - w sensie jakie marki/modele kolumn, tak powiedzmy w granicach 500-1000. Jeżeli chodzi o muzykę to słucham wszystkiego - progresywny rok, pop, elektronika itp (poza diskopolo, metalami i muzyką poważną), lubię dobry bas, i cieplejsze brzmienie, takie nie męczące. Będę tez słuchał radia więc może jakiś tuner byście polecili do Melo radio np. bo leci w zasadzie na okrągło ale to w dalszej kolejności. Będę umiał sobie poszukać, jak już będę miał polecone konkretne "głośniczki" ale jak coś komuś wpadnie w oko na olx czy alegrogo nie wzgardzę. Pozdrawiam forumowiczów Nikt nie zna tego wzmaka? Może coś o 444 czy 333 bo pewnie graja podobnie tylko moc inna? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts