pawelzbrd Napisano 9 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 9 czerwca 2008 chce kupic kolumny technics SB-T200 co mozecie o nich powiedziec czy ostro grają i czy mają bass i jaki wzmacniacz tej samej marki ( Technics ) do nich by wykozystac w 100% moc kolumn i z dobrym dołem cena 3000zł na wzmacniacz na kolumny 1000zł pokój 18m kw a o zrudle dzwieku pomyslimy po kupnie kolumn. Fajnie by było gdyby wzmacniacz miał wejscie na 4 kolumny :] ale jak edzie na 2 nic nie szkodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzbrd Napisano 9 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 czerwca 2008 a propo mam jednao pytanie po kupnie mogły by takie kolumny grac pod technics SU-VX820 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spankit Napisano 10 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2008 Jakos nie jestem przekonany do kolumn technicsa a ten wzmacniacz to za duzej mocy jest do nich nie dojedziesz nawet do polowy galka.Lepeij kup inny tanszy i o mnejszej mocy a w zupelnosci ci wystarczy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts