Patryk Napisano 11 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2008 Dzień dobry Mam dwa głośniki 30/60/1 i chciałbym sobie zrobić skrzynie... Sciaglem sobie programy ale w zadnym mi nic nie wychodzi dobrze Mam pytanko albo i nawet prośbę... mógłby ktoś podać ile litrów ma mieć skrzynia... a najlepiej konkretne wymiary, a i jeszcze dodam ze chce do niej wsadzic 2 bass reflexy o średnicy 10 cm i o dlugosci 15cm Z niecierpliwością czekam na odp Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mene Napisano 23 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2008 To jakie bas refleksy będziesz tam wsadzał wyjdzie na samym końcu obliczeń, zakładać sobie, że maja być dwie takie a nie inne rury na początku to tak jakby kupić komplet okien do domu, na którego budowę nie masz jeszcze planów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts