Marcel# Napisano 19 sierpnia 2018 Napisano 19 sierpnia 2018 (edytowany) Witam , mam problem z wyborem słuchawek otóż jestem w posiadaniu sennheiserów CX 3.00 lecz są dla mnie nie wystarczające . Chciałbym kupić słuchawki dokanałowe bądź nauszne , lecz nie mam dużej wiedzy w tym temacie i chciałbym prosić o pomoc w wyborze . Szukam słuchawek z :Potężnym basem , Wysoką głośnością (dB), Przedział cenowy od 500 zł do 1000 zł , Najlepiej możliwością do odsłuchu w sklepach (Sieciówkach) ; Zastanawiam się na słuchawkami Skullcandy crusher wireless 3.0 ,lecz nie wiem czy można je odsłuchać w sklepach ponieważ w Warszawie bywam co 2 miesiące więc chce mieć jakieś inne typy gdyby ich nie było . Mam więc pytanie czy są jakieś słuchawki spełniające ponad miarę te 2 cechy oraz trzecią i czwartą ? Z góry dziękuje za pomoc Edytowano 19 sierpnia 2018 przez Marcel# Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 20 sierpnia 2018 Napisano 20 sierpnia 2018 Mają być bezprzewodowe czy na kablu? Odpisz, cytując
rgomezik Napisano 21 sierpnia 2018 Napisano 21 sierpnia 2018 Witam , mam problem z wyborem słuchawek otóż jestem w posiadaniu sennheiserów CX 3.00 lecz są dla mnie nie wystarczające . Chciałbym kupić słuchawki dokanałowe bądź nauszne , lecz nie mam dużej wiedzy w tym temacie i chciałbym prosić o pomoc w wyborze . Szukam słuchawek z :Potężnym basem , Wysoką głośnością (dB), Przedział cenowy od 500 zł do 1000 zł , Najlepiej możliwością do odsłuchu w sklepach (Sieciówkach) ; Zastanawiam się na słuchawkami Skullcandy crusher wireless 3.0 ,lecz nie wiem czy można je odsłuchać w sklepach ponieważ w Warszawie bywam co 2 miesiące więc chce mieć jakieś inne typy gdyby ich nie było . Mam więc pytanie czy są jakieś słuchawki spełniające ponad miarę te 2 cechy oraz trzecią i czwartą ? Z góry dziękuje za pomoc Napisz może z czym mają grać. Trudno polecać coś jak się nie zna źródła dźwięku. To podstawowa informacja. Odpisz, cytując
Marcel# Napisano 21 sierpnia 2018 Autor Napisano 21 sierpnia 2018 Dnia 20.08.2018 o 17:32, Top Hi-Fi Poznań napisał: Mają być bezprzewodowe czy na kablu? Nie robi mi to różnicy 10 godzin temu, rgomezik napisał: Dnia 20.08.2018 o 00:25, Marcel# napisał: Witam , mam problem z wyborem słuchawek otóż jestem w posiadaniu sennheiserów CX 3.00 lecz są dla mnie nie wystarczające . Chciałbym kupić słuchawki dokanałowe bądź nauszne , lecz nie mam dużej wiedzy w tym temacie i chciałbym prosić o pomoc w wyborze . Szukam słuchawek z :Potężnym basem , Wysoką głośnością (dB), Przedział cenowy od 500 zł do 1000 zł , Najlepiej możliwością do odsłuchu w sklepach (Sieciówkach) ; Zastanawiam się na słuchawkami Skullcandy crusher wireless 3.0 ,lecz nie wiem czy można je odsłuchać w sklepach ponieważ w Warszawie bywam co 2 miesiące więc chce mieć jakieś inne typy gdyby ich nie było . Mam więc pytanie czy są jakieś słuchawki spełniające ponad miarę te 2 cechy oraz trzecią i czwartą ? Z góry dziękuje za pomoc Napisz może z czym mają grać. Trudno polecać coś jak się nie zna źródła dźwięku. To podstawowa informacja. Telefon firmy Xiaomi oraz nie wiem jak dokładnie się nazywa coś jakby wejście do zestawu z głośnikami Creative Odpisz, cytując
rgomezik Napisano 22 sierpnia 2018 Napisano 22 sierpnia 2018 Telefon firmy Xiaomi oraz nie wiem jak dokładnie się nazywa coś jakby wejście do zestawu z głośnikami Creative Najlepiej jakbyś się udał na forum.mp3 store.pl, tam jest multum zapaleńców od wszelakiego sprzętu przenośnego i słuchawek. Myślę że tam uzyskasz pomoc najszybciej. Pozdrawiam. Odpisz, cytując
Adrian Stępiński Napisano 8 października 2018 Napisano 8 października 2018 Nie zastanawiaj się!! Po prostu je kup!! :) Skullcandy crusher wireless 3.0 są genialne. Jeśli masz ochote bas może Cię zmiażdżyć, a jeśli nie to dzięki suwakowi możesz zmienjszyć jego ilość i uzyskac bardziej zrównoważone brzmienie. Lepszych słuchawek do ej pory nie znalazłem. z całą pewością ponad miarę spełniają pierwsze 2 cechy, o których piszesz oraz trzecią i czwartą :) Odpisz, cytując
Recommended Posts