budzik125 Napisano 18 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2008 siema, chcę sobie kupić dobry wzmacniacz do kolumn magnat monitor 220. słucham głównie hip-hopu i czasami techno. chciałem kupić wzmacniacz pioneer A-450R ale później zobaczyłem na allegro yamahe AX-400, który wybrać??? a może jakiś inny polecicie do 300 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubot Napisano 18 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2008 Sam posiadam tego Pioneerka i jestem z niego zadowolony, gra ciepło z dość dużym bassem. Yamaha na pewno zagra bardziej "ostro" ale nigdy nie słyszałem tego modelu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 18 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2008 Też wybrałbym pioniera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
budzik125 Napisano 18 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 czerwca 2008 a jaki kabel głośnikowy i o jakiej średnicy byście polecili do tego zestawu, ma mieć 8 metrów. moge na to przeznaczyć max 6 zł za metr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubot Napisano 18 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2008 Rozumiem, że 8 metrów do każdej z kolumn, w takim razie 3mm, a jaki to spytaj się w sklepie powinni coś doradzić. Pozdrawiam:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts