lukis_92 Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 Witam to mój pierwszy post i od razu kieruje do was pytanie Czy taki glośnik http://allegro.pl/item382693010_glosnik_ni..._91db_240w.htmlpójdzie na tym wzmacniaczu http://allegro.pl/item386420048_wzmacniacz...n_gw_sklep.html ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 i tak i nie jezeli chodzi o dopowiedz czy pojdzie jasne nawet 3 takie pojda...kwestia tylko z jakim skutkiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 Kolega ma rację lepiej odpuścić sobie takie wynalazki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis_92 Napisano 26 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 właśnie chodzi mi o skutek bo pójdzie to wiem. A jakie inne wzmacniacze z allegro polecacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 pojdzie marnie..jakie wzmacniacze ? ale przepraszam jak to ma byc podłączone w jakimś subie czy jak? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis_92 Napisano 26 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 no subufer do tego zrobiłbym albo kupił skrzynie basową Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 ale sub w br czy zamknieta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis_92 Napisano 26 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 skrzynie zamknietaLicze na wasza pomoc bo ja nie mogę znalesc dobrego wzmacniacza:( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 szczerze - jestem dość sceptycznie nastawionych do takego wynalazku "za 8 dych"jeszcze te wartości podane na stronie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis_92 Napisano 26 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 To polecasz jakiś wzmacniacz żeby mógł bez problemu pociągnąc taką skrzynię?mile widziany link:)Nie podaje do jakiej ceny bo chce aby sprzet był pierwsza klasa a pieniądze najwyżej dozbieram:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 kup cs uzywanego bardziej markowego ze 100 watowa końcówka - tak podpowiada mi rozsądek natomiast obawiam sie,ze taki głośnik nie pociagnie za dlugo nie wspominajac o ladnym basie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis_92 Napisano 26 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 Moze jest taki wzmacniacz używany na allegro? Jak bys mógł podac link byłbym wdzięczny:) A głośnik to był podany przykładowo chodzi o moc jaka chciałbym osiągnąc tą skrzynią Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis_92 Napisano 26 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 http://allegro.pl/item389937250_potega_moc...360_tanio_.htmlTakie cos byłoby dobre? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 moze być Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis_92 Napisano 26 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 A nie wydaje Ci się zbyt tani ? Bo inne wzmacniacze o podobnych własciwościach są dużo droższe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 26 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2008 to nic nie oznacza te 150 w na kanał tez jest przerysowane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis_92 Napisano 27 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca 2008 To polecacie cos?? Opowiem dokładnie o jaki sprzęt mi chodzi to może lepiej mi doradzicie Chciałby miec jakiś dobry zestawik audio żebym mógł grac nim na jakichs imprezkach. Nie są one az tak duże srednio 20 osób ale nieraz i większę. Chodzi np o osiemnastke Chciałbym aby sprzęt był dośc głośny i mial wyraźny bas:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 27 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2008 ciezko powiedziec jaki taki głośnik sie sprawdzi i czy sie w ogole sprawdzi , wzmak tez musi byc dobry poniewaz imprezy nie trafia nigdy 2 godziny..a znajac zycie przy graniu non stop trzeba te 6-7h liczyc - obawiam sie,ze takim zestawem nic nie wskurasz..Niestety jestem na nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis_92 Napisano 27 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca 2008 OK to nie bede wydawał na to kasy bo jak ma się po kilku imprezach spalic to nie warto:( A może zaproponujesz mi cos odpowiedniego?? Bo ja nie zabardzo znam sie na tym sprzęcie:( Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 27 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2008 Muisz troche opisac wiecej do czego jaki sprzet w czym ma to grac, jaka muzyka ile kasy nowe czy zuywane itd itpIm wiecej info tym lepiej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis_92 Napisano 27 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca 2008 Do czego ma słuzyc to tak jak pisałem do grania na imprezach. Muzyka to techno dance i nawet jak to do potańczenia czasami disco polo. Używane jak najbardziej może byc dodam ze nie musi byc to najwyższej klasy sprzet najwyższej klasy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 27 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2008 A jaka kwota?a c z reszta? samym subem chcesz grac? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis_92 Napisano 27 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca 2008 Własnie nie wiem sam sub to chyba jednak za mało choc widziałem nieraz gosci tak grających na impezach. A kwota do końca to nie wiem narazie mam 500zł ale wiem że to chyba będzie za mało ale kasy to mozna jeszcze dozbierac Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 27 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2008 Jak mozna samym subem grac? hmmm napewno Tobie o to chodzilo ? 500zł zdecydowanie za małoczyl nie masz zadnego sprzetu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukis_92 Napisano 27 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca 2008 wiem ale grali choc dźwięk był beznadziejny:( a mam dwie kolumny o mocy: moc znamienowa 50Wmoc muzyczna 70Wimpedencja 8ohm i do tego oczywiscie wzmacniacz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts