Tasiej Napisano 30 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2008 Czesc, mam jeszcze jedno pytanie czy jest mozliwosc podpiecia pod wzmacniacz Pioneer A701-R subwoofera aktywnego lub pasywnego??dlaczego chce to zrobic, ponieważ nie mam amplitunera a głośniki które chce wybrac nie mają bardzo mocnego basu, w przyszłości możliwe jest że kupie sobie amplituner yamahy. Pozdrawiam i czekam na wasze opinie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 30 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 30 czerwca 2008 Nie ma problemu .Włączasz subwoofer w wyjście na magnetofon.I gra.Oczywiście myślę o aktywnym ,według mnie nie ma sensu kupować pasywnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasiej Napisano 1 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 lipca 2008 Cytat Nie ma problemu .Włączasz subwoofer w wyjście na magnetofon.I gra.Oczywiście myślę o aktywnym ,według mnie nie ma sensu kupować pasywnego. moc suba będzie sama się zwiekszac?? czy poprostu wystarczy poglosnic wzmacniacz i sub tez sie poglosni?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 1 lipca 2008 Udostępnij Napisano 1 lipca 2008 W tym połączeniu moc będzie można tylko zwiększać na subwooferze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasiej Napisano 1 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 lipca 2008 wykorzystam pełną moc wzmacniacza w tym podłączeniu??? Czy jest sens takiego podłączenia??bo chyba będzie to troche nie wygodne jak wzmacniacz nie bedzie regulowal suba:( echh szkoda ze nie kupiłem sobie amplitunera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasiej Napisano 5 lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 lipca 2008 mógłby mi wytłumaczyc jak by grało te podłączenie?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blockers203 Napisano 20 lipca 2008 Udostępnij Napisano 20 lipca 2008 Jeżeli sub ma wejście oprócz liniowego na zwykłe kable głośnikowe to można mu póścic sygnał bezpośrednio z wzmacniacza, oczywiście jeżeli wzmacniacz ma zestaw wyjśc głośników A+B to niema problemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts