Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam, wiem ze poruszalem juz takowy temat, ale przeprowadzam sie do innego pokoju w ktorym wszystko bedzie wlasnie zalezalo od rozstawienia kolumn icon_smile.gif pokoj jest typowym prostokatem o wymiarach 5 m x 2,90

co wazne, kolumny to magnat monitor 880, wiec spore podlogowki

czekam na wasze pomysly icon_smile.gif

zdjecie dolacze rano , dzis juz nie mam sily ;p

PS. Planuje tez wymiane wzmaka, posiadam sony fe310 , spawuje sie dobrze ale wakacje sa wiec tez gotoweczka przybyla icon_smile.gif co za tym idzie mozna cos lepszego kupic, co polecacie ?? kwota to 300-350zl .. muzyka , rock , metal , reggae , orientalna.. itp

pozdrawiam
Napisano
Cytat

Witam, wiem ze poruszalem juz takowy temat, ale przeprowadzam sie do innego pokoju w ktorym wszystko bedzie wlasnie zalezalo od rozstawienia kolumn icon_smile.gif pokoj jest typowym prostokatem o wymiarach 5 m x 2,90

--------------------------------------------
| |
| ---
|
| b
| ---
| |
--| a |---------------------------------

500

gdzie oznaczenia to

a - drzwi wejsciowe
b - okieneczko

co wazne, kolumny to magnat monitor 880, wiec spore podlogowki

czekam na wasze pomysly icon_smile.gif

PS. Planuje tez wymiane wzmaka, posiadam sony fe310 , spawuje sie dobrze ale wakacje sa wiec tez gotoweczka przybyla icon_smile.gif co za tym idzie mozna cos lepszego kupic, co polecacie ?? kwota to 300-350zl .. muzyka , rock , metal , reggae , orientalna.. itp

pozdrawiam