kazalski Napisano 13 sierpnia 2008 Napisano 13 sierpnia 2008 Witam, wiem ze poruszalem juz takowy temat, ale przeprowadzam sie do innego pokoju w ktorym wszystko bedzie wlasnie zalezalo od rozstawienia kolumn pokoj jest typowym prostokatem o wymiarach 5 m x 2,90 co wazne, kolumny to magnat monitor 880, wiec spore podlogowkiczekam na wasze pomysly zdjecie dolacze rano , dzis juz nie mam sily ;pPS. Planuje tez wymiane wzmaka, posiadam sony fe310 , spawuje sie dobrze ale wakacje sa wiec tez gotoweczka przybyla co za tym idzie mozna cos lepszego kupic, co polecacie ?? kwota to 300-350zl .. muzyka , rock , metal , reggae , orientalna.. itppozdrawiam Odpisz, cytując
kazalski Napisano 13 sierpnia 2008 Autor Napisano 13 sierpnia 2008 Cytat Witam, wiem ze poruszalem juz takowy temat, ale przeprowadzam sie do innego pokoju w ktorym wszystko bedzie wlasnie zalezalo od rozstawienia kolumn pokoj jest typowym prostokatem o wymiarach 5 m x 2,90 -------------------------------------------- | | | --- | | b | --- | | --| a |--------------------------------- 500gdzie oznaczenia to a - drzwi wejsciowe b - okieneczkoco wazne, kolumny to magnat monitor 880, wiec spore podlogowkiczekam na wasze pomysly PS. Planuje tez wymiane wzmaka, posiadam sony fe310 , spawuje sie dobrze ale wakacje sa wiec tez gotoweczka przybyla co za tym idzie mozna cos lepszego kupic, co polecacie ?? kwota to 300-350zl .. muzyka , rock , metal , reggae , orientalna.. itppozdrawiam Odpisz, cytując
kazalski Napisano 13 sierpnia 2008 Autor Napisano 13 sierpnia 2008 przepraszam , pomylka , prosze administratora o usuniecie tego posta i posta powielonego Odpisz, cytując
Recommended Posts