Jacek Sitarz Napisano 3 listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 listopada 2018 Witam, posiadam yamahe ax 596 i moge okazyjnie kupić kolumny jbl e90.Pomieszczenie około 40m2.Czy ten wzmacniacz dobrze zagra z tymi kolumnami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 3 listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 listopada 2018 Nie nie zagra dobrze, może być zbyt jazgotliwie i ostro, wzmacniacz jest dobry, ale te kolumny wybitne nie są, wieją tanizną w środku, w kinie domowym by się bardziej sprawdziły, aczkolwiek sam sprawdź bo może taki ostry bardziej dźwięk, będzie Ci się podobał, w ciemno tego nie kupuj, no chyba że masz bardzo tanio i jakby co to sprzedasz z małą stratą lub żadną nawet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Sitarz Napisano 3 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 listopada 2018 A czy ten wzmacniacz poradzi sobie z tymi kolumnami?Bo kiedys wyczytałem gdzies ze do tych kolumn to musi być mocny wzmacniacz.Jak nie jbl e90 to co polecacie do tego wzmacniacza.Przypominam ze mam salon około 40m2.Słucham kazdego rodzaju muzyki lubie mieć podkręcony bas oraz lubie jak wysokie tony ostro cykają.No juz tak mam, nie pytajcie dlaczego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 3 listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 listopada 2018 To zależy ile możesz wydać środków na kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Sitarz Napisano 3 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 listopada 2018 Do 1.5 zl .Preferuje oczywiscie używki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 3 listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 listopada 2018 No to jak lubi takie cykanie, to kup sobie te kolumny, one są wielkie, ale trudne do napedzenia nie są, ten Twój wzmak jest leciwy, ale bardzo dobry jak na tą cenę, spokojnie da radę, nie takie kolumny podpinają ludzie do amplitunera i są zadowoleni Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 3 listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 listopada 2018 Też mi się wydaje że skoro lubisz takie granie to odsłuchaj tych JBL.Na Olx chodzą po 1200zł lub niżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Sitarz Napisano 3 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 listopada 2018 Dzieki za rade .Pozdro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 3 listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 listopada 2018 Pozdrawiamy, czym chata bogata tym rada ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts