pawel100g Napisano 20 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2008 Dobry pomysł ale do mojego pokoju chyba raczej podstawkowe bo podłogowe bada chyba za mocne to takiego małego pokoju. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2008 pozdrawiam, życzę sukcesów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel100g Napisano 20 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2008 W koniec końców zamówiłem T40 a teraz powali zaczynam zbierać a jakieś porządne kolumny ze wzmacniaczem. Pozdrawiam i dzięki za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2008 Głośniki niech kilka dni..raczej kilka godzin... ciągle na początku..graja max na 1/4 głośności..albo autoiluzja albo u mnie zaczeły po kilkunastu dniach grać ładniej..albo sie do nich przyzwyczaiłem, ps. z jaką kartą? bedziesz uzywał ? mozesz tej je podpiąć do playera (CD) bezposrednio - b.zadowalające efekty - pamiętaj o tym, że nie tylko w kompie je wykorzystasz w przyszłości jak będzie Ci malo basu, kup aktywnego suba ! bedzie niesamowity efekt! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel100g Napisano 20 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2008 Co do suba to musiał byś albo ktoś inny pomuc mi coś wybrać bo miejsce bym zrobił tylko nie wiem co wybrać. Co to znaczy autoiluzja ? Grać będą z Audigy 2 ZS. W przyszłość jak kupie coś lepszego to te T40 podepnę do TV. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2008 Przyjdzie czas bedzie rada, jak poużywasz ich troche i uzbierasz pieniadze napisz..sub w granicach 500zł zalatwi sprawe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel100g Napisano 20 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2008 Oki w takim razie jak tylko nazbieram kasę to odkopie trochę ten temat a teraz czekam na kuriera. Dzięki za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts