Larz Napisano 25 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2008 Witam;Kupiłem ostatnio używany amplituner YAMAHA RX-V740RDS niestety bez polskiej instrukcji. Pytałem w Audio-Klan'ie i niestety tej instrukcji nie mają. Szukałem w necie ale dostępne są tylko instrukcje w językach angielskim i niemieckim.Jeżeli ktoś z Was posiada taką instrukcję w formacie "PDF" lub tradycyjną - "papierową" bardzo proszę o kontakt.Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.Marcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilica Napisano 26 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2008 (edytowany) Czy udało Ci się znaleźć jeżeli tak to gdzieJa szukam do amplitunera Yamaha RX - V 463 Edytowano 26 sierpnia 2008 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larz Napisano 27 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2008 Cytat Czy udało Ci się znaleźć jeżeli tak to gdzieJa szukam do amplitunera Yamaha RX - V 463 Cześć;Oto link bezpośrednio do PDF'a z poszukiwaną przez Ciebie instrukcją:Instrukcja Yamaha RX-V463Jeśli natkniesz się gdzieś na polskojęzyczną instrukcję do Yamaha RX-V740RDS daj mi znąć.PozdrawiamMarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krissohm Napisano 12 września 2008 Udostępnij Napisano 12 września 2008 Cytat Cytat Czy udało Ci się znaleźć jeżeli tak to gdzieJa szukam do amplitunera Yamaha RX - V 463 Cześć;Oto link bezpośrednio do PDF'a z poszukiwaną przez Ciebie instrukcją:Instrukcja Yamaha RX-V463Jeśli natkniesz się gdzieś na polskojęzyczną instrukcję do Yamaha RX-V740RDS daj mi znąć.PozdrawiamMarcin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts