borowieck Napisano 8 października 2008 Udostępnij Napisano 8 października 2008 Myślę, że będziesz miał problem z niskim basem w tym pokoju, stąd na Twoim miejscu szukałbym kolumn basem niezbyt mocnym. Miałem w pokoju o tych samych wymiarach problemy z rezonansem w okolicach 60 Hz i wierz mi, że lepiej będzie go uniknąć z kolumnami o słabszym basie. Słuchanie takiego rezonansu nie należy do przyjemności i z dźwiękem wysokiej jakości. Spróbuj więc może najpierw czy u Ciebie taki problem nie wystepuje, a dopiero potem wybieraj kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVIL Napisano 11 października 2008 Udostępnij Napisano 11 października 2008 Podepnę się pod temat.Mam zamiar kupić B&W DM 601 S2 lub DM 602 S2,S3.Potrzebuję opini o nich,jak sobie radzą w konfiguracji z AX-496.I ile są warte pln.Pozdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts