zordi Napisano 4 września 2008 Udostępnij Napisano 4 września 2008 Witam, mam problem otóż mam wzmacniacz pioneer'a sa-508 na pewno każdy już się spotkał z serią sa. Chciałbym kupić do niego kolumny podłogowe raczej nowe , lecz w ostatecznośći przejdą jakieś używki. Dodam, że mam pokój na ze skosami (tj poddasze), jest duży jakieś 4m na 6m. Po drugie dodam, że słucham prawie wszystkiego od techno do bluesa, rocka. Na razie wpadły mi w oko Altusy 200 co o nich myślicie? Na kolumny chce przeznaczyć maks 1000zł. pozdrówki zordi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roto Napisano 5 września 2008 Udostępnij Napisano 5 września 2008 Ja się nie spotkałem, co to za sprzęt, może wrzuć jakiegoś linka lub foto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zordi Napisano 6 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 września 2008 http://www.uppslaget.se/annonser/images/Fo...ioneerSA508.jpg link do foto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts