macgan Napisano 6 września 2008 Udostępnij Napisano 6 września 2008 Witam. Mam mały problem. Posiadam zestaw komputerowy LongTech SP-910/5.1, lecz zestaw ten nie posiada wyjścia na słuchawki. Próbowałem kombinować z takim rozdzielaczem, ale w przypadku 5.1 będę miał na słuchawkach tylko jeden kanał, który na słuchawkach gra cicho (Sennheiser HD202). Czy ktoś miałby jakąś rade, jak to podłączyć żebym miał w słuchawkach dźwięk godny tych słuchawek?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 września 2008 Udostępnij Napisano 6 września 2008 Witama jaką masz obecnie kartę dzwiękową ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macgan Napisano 6 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 września 2008 W menadżerze urządzeń figuruje jako CMI8738/C3DX. Oczywiście 5.1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 września 2008 Udostępnij Napisano 6 września 2008 To zapewne integra z płyta ? tak ?Jak łączysz głośniki masz wszystkie wej/wyj zajęte ? mozę wystarczy w biosie przekierwoać i bedzie wyjście na słuchawkiLub polecam kupno karty z typowym wyjściem słuchawkowym Sennheiser - chyba pociągną najlepiej na wyjści z ampli lub z dobrego playera (CD) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macgan Napisano 7 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2008 Nie jest zintegrowana. Tą zintegrowaną wyłączyłem w Biosie. Ta ma łącznie 5 wtyczek (Central, Przód, Tył, Mikrofon i Line-In). Głośniki mam podłączone pod 3 pierwsze, rozdzielacz był podpięty po przedni kanał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 7 września 2008 Udostępnij Napisano 7 września 2008 a sprawdzałeś pod Liniowym? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macgan Napisano 7 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2008 Cisza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 7 września 2008 Udostępnij Napisano 7 września 2008 Ty a może pomyśleć o jakiejś sensownej karcie z typowym wyjściem słuchawkowym.. ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts