Tasiej Napisano 11 września 2008 Udostępnij Napisano 11 września 2008 Witam, jakie byłyby najlepsze słuchawki do studia nagraniowego?? półotwarte cz zamknięte?? co sądzicie o słuchawkach AKG??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zn21 Napisano 11 września 2008 Udostępnij Napisano 11 września 2008 ja jestem wielkim przeciwnikiem stosowania słuchawek w studiu. Niech tam pozostaną głośniki. Oczywiście AKG to bardzo dobra firma. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tasiej Napisano 13 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2008 Cytat ja jestem wielkim przeciwnikiem stosowania słuchawek w studiu. Niech tam pozostaną głośniki. Oczywiście AKG to bardzo dobra firma. Chodzi mi o słuchawki do kabiny, oczywiście że na odsłuch to tylko monitory. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts