DalamarPL #1 Napisano 3 grudnia 2018 Cześć, Chcę kupić słuchawki BT, ale takie całkowicie bez kabla. Głównie do biegania i sportu, ale nie tylko. Budżet to ok. 200zł Póki co znalazłem 2 wybory: 1. Xiaomi TWS AirDots - Xiaomi Aliexpress 2. I10 TWS - I10 Aliexpress Chodzi mi głównie o jakość dźwięku. Które wybrać? Czy ewentualnie polecacie coś innego? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz.babowicz #2 Napisano 5 grudnia 2018 Nie kupuj tego bo to badziew, lepiej wydaj około 150 zł na SnabOverTone EP-101M BT Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DalamarPL #3 Napisano 5 grudnia 2018 Ale one nie są całkowicie bez kabla. Coś innego? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariusz.babowicz #4 Napisano 5 grudnia 2018 Z tego co wiem to te wszystkie bez kabla chińskie mają problemy z parowaniem właśnie dla tego że nie ma tego kabla, a Snaby są wygodne i raczej będą lepiej się trzymać w uchu niż te wynalazki, a o dźwięku to już nie ma co mówić bo jest przepaść, wystarczy popatrzeć na YouTube recki. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach