Bamber Napisano 4 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2018 (edytowany) Witam Kino miałem a z niego do stereo uzywałem od nowości Onkyo TX-DS 575 z frontami Paradigm Monitor 3. Padł mi ampli i znajomy elektronik by go ogarnął ale padł procesor. Szukam czegoś w używce aby moc była podobna. Tak więc mam w tym budżecie: 1. Onkyo ten co miałem. 2. Marantz SR 4000 z DVD 3. Pioneer VSX-D 514 4.Harman AVR-80 (bez pilota) 5. Denon AVR 2803 6. Denon AVR 1800-2 7. Denon AVR 2108 8. Denon AVR 1601 Bardzo proszę kolegów o wytypowanie najlepszego z nich ewentualnie poradę o coś z podobną mocą do Onkyo, budżet ok 350 zł. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowano 4 grudnia 2018 przez Bamber Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bamber Napisano 7 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2018 Dziękuję za wyczerpujące porady, ręce opadają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts