Redakcja AUDIO Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 Ahoj, kto z Krakowa i okolic, jeśli ma ochotę, może wstąpić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 Fajnie te altusy wyglądają , poprawili akustykę w salce w audiotrendtcie , czy nadal lipa ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 Heheszki sobie robi Wybierzesz się czy masz za daleko? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 4 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: Heheszki sobie robi Wybierzesz się czy masz za daleko? Jakie heheszki , temat akustyki w w/w salonie jest mi nausznie znany no chyba ,że w wszędzie tak samo jest i póki nie zrobią zabudowy niczym mieszkanie to nie będzie cudów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 Wiem, wiem, śmieję się Akustyka ważna sprawa. Wybierasz się? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 Tylko po co odsłuchiwać skoro nie jestem nimi zainteresowany ? wiem , są tacy ,ale z doświadczenia wiele salonów audio takich "klientów" nie lubi , co też w audiotrendtcie kiedyś odczułem - i nie chodziło o mnie , bo ja kupowałem Jakoś taki mało gościnny tam klimat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 Rozumiem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_Tonsila Napisano 31 lipca Udostępnij Napisano 31 lipca Chętnie umówię się na odsłuch kolumn Podłogowych Tonsil Omega HI-END. (Nie interesują mnie kolumny zabawki) Czy tylko we Wrześni można tego posłuchać czy na Śląsku znajdzie się salon gdzie można znaleźć jakieś miejsce? Proszę o numer tel/email a chętnie umówię się. Jeśli ktoś ma je prywatnie i udostępni odsłuch to też jestem zainteresowany. Bartosz z Rybnika. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts