Karol Czoch Napisano 14 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 Witam. Pytanie co polecilibyście w tej cenie do sporego pokoju około 5 na 6 metrów pokoju. Nie mam totalnie żadnego pomysłu bo koledzy rozradzali mi zestaw 5 + 1, a na głośnikach średnio się znam i nie wiem w co celować. Z góry dzięki za każda odpowiedź. Początkowo zestaw zainteresowany byłbym zestawem do 500 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacob_sSs Napisano 14 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 Sam ci dobrze nie doradzę, ale wypadałoby do czego planujesz ich używać. Muzyka, filmy, gry? Bedziesz siedział tuż przy nich, przy biurku, czy siadał gdzieś dalej na czas sluchania? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Czoch Napisano 14 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 14 stycznia 2019 Głównie muzyka - ale będą podpięte do kompa także wiadomo gry/filmy również. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts