didzejek Napisano 29 września 2008 Udostępnij Napisano 29 września 2008 Witam mam karte dzwiekowa creative sound blaster live i glosniki creative SBS 350 2.1 i moje pytanie mam podlaczone glosniki do wejscia zielonego a czarne jest od glosnikow tylnych a niebieskie od przedniego i czy jakbym podlaczyl moje glosniki do zielonego jakies 2 stereo d oczarnego i jakies glosnik do niebieskiego to to bedzie dzialac ? znaczy czy dzwiek bedzie w grach taki "przestrzenny" nie wiem jak to opisac ale jak ktos bedzie strzelac za mna to czy uslysze to w tylnych glosnikach i tak dalej ?? thx za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 30 września 2008 Udostępnij Napisano 30 września 2008 coś moze poleciec ale obawiam sie, ze nie będzie to to czego oczekujesz...polecam prost zintegrowany system 5.1 do komputerów - jest ich b.dużo w różnym formacie cenowym...od kilkudziesięci złotych do ok tysiąca Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowieck Napisano 8 października 2008 Udostępnij Napisano 8 października 2008 Działać powinno, pod warunkiem, że wszystkie głośniki będą typu aktywne, czyli typowe komputerowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts