Maciej Machniewski Napisano 20 marca 2019 Udostępnij Napisano 20 marca 2019 Cześć Posiadam słuchawki AKG K845 BT, ale że oryginalny kabel jest dość krótki, to kupiłem PROLINK FUTURA FTC 105 3M. Niestety ma on za szeroką wtyczkę tą zaraz za jackiem i nie wchodzi ona do końca, bo się opiera na tym duperelku. Szukam kabla, który ma 3 metry i ma wąską tą wtyczkę. Jeden koleś w sklepie proponuje LINDY CROMO LINE 35323 3M, ale nie daje gwarancji, że będzie pasować. Możecie polecić coś dobrego i pasującego do moich słuchawek? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 20 marca 2019 Udostępnij Napisano 20 marca 2019 (edytowany) Sorki za offtop, jesteś fanem Lorisa Capirossi? Czy bardziej Ducati? 😁 Edytowano 20 marca 2019 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Machniewski Napisano 20 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 marca 2019 Od Capirossiego zaczęła się moja fascynacja do MotoGP i miłość do Ducati Mam nawet kolekcję wszystkich modeli Lorisa w skali 1:12 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 20 marca 2019 Udostępnij Napisano 20 marca 2019 Super, przepraszam nie mogłem się powstrzymać 😁 jezeli chodzi o słuchawki zupełnie Ci nie pomogę 😔 A Capirex miał swoje momenty! Teraz tez poważna funkcja, zawsze go lubiłem chociaż pazurki potrafił pokazać, jak to Włoch 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Machniewski Napisano 20 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 marca 2019 Pazurek jeden wielki pokazał jak wpadł w Haradę w 1998 roku, ale wtedy jeszcze zamiast oglądać wyścigi wolałem słuchać disco polo 😛 Jak chcesz pogadać o MotoGP, to pisz na PW. Zawsze chętnie o tym pięknym sporcie pogadam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Machniewski Napisano 20 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 marca 2019 1 minutę temu, Janusz Duryn napisał: Zmierz grubość oryginalnego wtyku i pytaj o ten kabel. https://allegro.pl/oferta/vention-ofc-jack-jack-3-5mm-oplot-bawelniany-3m-7133531876?fromVariant=7133531859 Nie będzie ograniczać moich słuchawek? Nie znam się na tym, ale teraz mam kabel za +/- 50zł, a ten jest o połowę tańszy. Nie chcę tracić na jakości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Machniewski Napisano 25 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 marca 2019 Kupiłem jednak LINDY CROMO LINE 35323 3M i pasuje. Dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts