mmarcin Napisano 26 marca 2019 Udostępnij Napisano 26 marca 2019 Hej, mam pytanie dotyczące radia w moim samochodzie. (Nie jestem w stanie podać tego modelu tak z głowy ale dzisiaj po pracy postaram się ogarnąć chociaż nazwę) Gdy jeżdżę radio albo się zcina na ułamek sekundy albo cofa o 1 lub 2 sekundy do tyłu co na początku mnie śmieszyło ale teraz doprowadza do szewskiej pasji. Wie ktoś czy to problem z samym radiem czy raczej zasięgiem i anteną, a może to jeszcze coś innego? Ktoś miał albo ma podobnie i chce się podzielić wiedzą? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikoo Napisano 26 marca 2019 Udostępnij Napisano 26 marca 2019 Wszystko jest OK. Zacząłbym się martwić, gdy radio zacznie cofać do przodu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmarcin Napisano 27 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 marca 2019 Aha. Da się to jakoś naprawić/zniwelować? Nie za bardzo mi się to podoba. I chciałbym wiedzieć czy to wina anteny, radia czy może jakiś kabli etc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts