spinacz66 Napisano 20 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2019 Tak jak w temacie czy jest sens wymieniać w listwie i w innym sprzęcie AV z takich normalnych na https://www.avstore.pl/kable-zasilajace/tomanek-power-cable-audiofilski-przewod-zasilajacysieciowy-230v-15-m.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 20 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2019 Fajne i niezbyt drogie! Ja bym zaryzykował jeden i przetestował. Tak na oko porządnie zrobiony przewód nawet jak nie zrobi żadnej różnicy to i tak go wykorzystasz. Ciekawe jak z jego sztywnością. Jak łatwo będzie go można ułożyć gdzieś za szafką .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert hubert Napisano 20 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2019 A jakie to są te zwykłe? Jeśli też jakieś 2,5 mm2 miedziane, to sensu nie ma. To jest bardzo podstawowy kabel, raczej na zastępstwo standardowego na wypadek jego uszkodzenia nic w celu wejścia na wyższy poziom HiFi. Hubert Tak, zrobiony jest porządnie, jest dość elastyczny, układa się nieźle, ale nie jak w oplocie silikonowym. Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 20 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2019 (edytowany) A melodici są lepsze? Zwykłe chodzi takie podobne jak od zailacza pc co są a jaka tam wiazka jest to nie wiem Edytowano 20 kwietnia 2019 przez spinacz66 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 20 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2019 https://www.avstore.pl/kable-zasilajace/kabel-zasilajacy-monacor-aac-200-2m.html ja gram na takim , najważniejsze było wyjście na bok , nie łapie syfu , działa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 20 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2019 A te wtyczki typu Schuko pasują do gniazdek z bolcem typu E Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert hubert Napisano 20 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2019 Melodika podobno lepsza, osobiście nie miałem. Dużo zależy od budżetu i wiary w kable ale choćby ze względów użytkowych zobacz wireworldy.Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 20 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2019 (edytowany) Nie wiem czy warto wydawać na kabel więcej niż 300zł tyle melodika kosztuje ale ich kable nie są gietkie jak bedę je wykorzystywał do sprzetu tylko kina a dokładnie do listwy i końcówki mocy czy odczuje coś i to ma jakiś sens bo jak nie to dla solidnośći i bezpieczeństwa wystarczy taki tomanek Edytowano 20 kwietnia 2019 przez spinacz66 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 20 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2019 (edytowany) To raczej pytanie z gruntu „na takie nie ma odpowiedzi” chyba jednak wszystko zależy od sprzętu jaki masz, od Twojej wiary i pewnie jeszcze kilku zmiennych. Ja doszedłem do wniosku że nie mając nic specjalnego w ścianie nie bardzo jestem w stanie coś poprawić. Mam nawet jeden zasilający Wireworld ale one mają bardzo duże końcówki wtyków i przeszkadzały mi dosunąć szafkę do ściany i teraz leży w szafie. Zresztą ich elastyczność tez nie jest najlepsza z uwagi na tą płaską konstrukcję Edytowano 20 kwietnia 2019 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 20 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2019 No własnie żebym ja to wiedział jaką pan Janusz kładł instalacje jak budowano blok No nic wyporzycze tego Tomanka i melodike w maju jak będzie czas i sam zobacze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 20 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2019 Tak najlepiej, zobaczyć samemu i dopiero podjąć decyzje. Nie ma innego rozsądnego wyjścia. Ryzyko nie jest takiej strasznie wielkie nawet Wireworld to nie jest wartość do której trzeba sprzedać nerkę 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts