Gaara Mat Napisano 7 maja 2019 Udostępnij Napisano 7 maja 2019 (edytowany) Witam, jestem właśnie na etapie kompletowania pierwszego zestawu stereo. Jeśli chodzi o rodzaj słuchanej muzyki to można powiedzieć, że wszystko z przewagą elektroniki (techno, house itp). Rysunek pokoju w którym będzie grał sprzęt dodałem w załączniku. Zależy mi na uniwersalności sprzętu bo tak jak napisalem będzie się sprawdzał w różnych gatunkach. kolumny jakie biorę pod uwagę to : - Dali 104 - Dali 450 ze wskazaniem na ten model. wzmacniacz: - Sony ta-f570es - sony ta-f500es czytałem, że te Dali 450 fajnie zgrywają się z wzmacniaczami z Sony z serii ES. Spotkałem jednak też opinie, że może to zagrać zbyt ciemno. prosiłbym o wskaznie z jakim wzmacniaczem dobrze te kolumny zagrają. co do źródła dźwieku to na tą chwilę bedzie to komputer. docelowo CD i gramofon. budżet jakim dysponuje na wzmacniacz to +- 500-600zł. Edytowano 7 maja 2019 przez Gaara Mat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts