PP101 Napisano 10 października 2008 Udostępnij Napisano 10 października 2008 Witam jak oglądam filmy z lektorem który ma potęzny głos baryton to wtedy uaktywnia mi sie subwoofer wydająć niskie dzwięki jak by lektor miał ogromny głos da sie to jakos ustawić zeby tak nie było mam głosniki logitech z-5500 karta muz sound blaster 2 zs jak ustawie bass na połowe to jest w miare ok ale jak na maxa to jest to nie przyjemne i dziwne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 10 października 2008 Udostępnij Napisano 10 października 2008 Witam; a dlaczego bas masz na maxa ustawiony ? masz tam jakąś korekcje subwoofera ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PP101 Napisano 10 października 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2008 (edytowany) na panelu sterowania jak i na pilocie mozna ustawiać siłe basu a ze lubie dobre efekty wiec ustawiam nawyżej Edytowano 10 października 2008 przez muzyczny_gość uzwaj funcji "odpowiedz" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 10 października 2008 Udostępnij Napisano 10 października 2008 Najrostrza forma jest uzykanie kontroli basu po przez ustawienie go max w polowieLektor ma niski głos, także nie dziw się ze sub odtwarza go potworniea jak jest bez lektora ? lepiej ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PP101 Napisano 10 października 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 października 2008 (edytowany) bez lektora jest wszystko ok ale czy to jest normalne ? Edytowano 10 października 2008 przez muzyczny_gość uzwaj funcji "odpowiedz" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 10 października 2008 Udostępnij Napisano 10 października 2008 Obojętnie czy to bas z silnika samochodowego czy uderzenie czy bardzo niski glos... bas to bas nie wiem czy jest możliwość innej konfiguracji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts