nights Napisano 11 października 2008 Udostępnij Napisano 11 października 2008 witam mam zamiar kupić kolumny estradowe tylko nie wiem jak to podpiąć pod domowy wzmacniacz, jezeli w kolumnach są 2 wejścia Speaker-sockets a we wzmacniaczu zaciski na zwykłe kabelki???z góry THX za pomoc!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gatto Napisano 9 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2009 W instrukcji do kolumn na pewno będzie schemat. Ale nie polecam łączyć sprzętu estradowego z domowym. Jest to niebezpieczne dla domowego sprzętu. Wiem co mówię, bo w ten sposób popsułem parę rzeczy. Poza tym jakość dźwięku będzie znacznie niższa niż w normalnym zestawie. Określenie mocy w sprzęcie estradowym i domowym jest inne. Sprzęt estradowy - to ciężarówka, domowy - to samochód osobowy. Nie ma sensu koła od jednego przełożyć do drugiego, lub tak samo silnik albo inne części. A włąściwie dla czego wpadłeś na taki pomysł kupna kolumn estradowych do domowego wzmacniacza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts