sebano2 Napisano 12 października 2008 Udostępnij Napisano 12 października 2008 Chcialbym zakupić zestaw głosników 2.1 do kompa i PS3, i mam pytanie : czy jakis z zestawów (do 200zł) posiada 2 wejścia (mogą być analogowe) do jednoczesnego podłączenia w/w sprzętów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 12 października 2008 Udostępnij Napisano 12 października 2008 Każde głośniki komputerowe podłączysz do karty muzycznej w kompiea w PS jakie masz wyjście ? a Ty chcesz to na raz podłączyć ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebano2 Napisano 13 października 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 października 2008 Cytat Każde głośniki komputerowe podłączysz do karty muzycznej w kompiea w PS jakie masz wyjście ? a Ty chcesz to na raz podłączyć ? Tak chce to naraz podłączyć, z PS3 mam wyjście analogowe i cyfrowe.analogowe mam wyjście 3 cinche (1 audio i 2 video).A może jakaś przejściówka - 1 jack - 2 cinch (tylko na razie to takie widziałem że 2 cinche są Audio L i P, - czyli w sumie jedno źródło ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 października 2008 Udostępnij Napisano 13 października 2008 Przejściówki.. hmm tu nasuwa sie tylko jedno...allegro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts