Kamil C Napisano 23 maja 2019 Napisano 23 maja 2019 (edytowany) Cześć, od jakiegoś czasu zastsnawiam się nad zainwestowanem w malinkę. Znalazłem ciekawą kartę dźwiękową do tejże, a nie zauważyłem żeby ktoś na forum o niej wspominał. Mianowicie DACBerry One od OSA Electronics. Firma finansuje produkcję na kickstarterze, ale na ich stronie również można ją nabyć. A co w niej ciekawego? 1. Złocone wyjście RCA,. 2. Wyjście słuchawkowe że wzmocnieniem (z tego co zrozumiałem) 3. Wejście/wyjście toslink 4. Wejście/wyjście coaxial 6. Zgodność z I2C, a więc inne mikrokomputery też wchodzą w grę. 7. Rozdzielczość do 384 kHz/32bit Cena: 50EUR za wersję One, 75EUR za wersję One+. Czy ktoś Z Was miał styczność z tym produktem? Jeśli dobrze rozumiem ta karta + raspberry pi + obudowa + zasilanie = streamer audio ze spotify, tidal, obsługą NAS + DAC, że mogę podpiąć TV/konsolę? Bo brzmi to ciekawie, a jeśli gra dobrze to w niedużych pieniądzach można mieć fajne urządzenie. Edytowano 23 maja 2019 przez Kamil C Odpisz, cytując
Recommended Posts