Matteo Napisano 17 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2019 Witam wszystkich, chciałbym zbudować pierwszy zestaw audio (obecnie mam wieże aiwa z trojdrożnymi kolumnami z ktorych grają tylko głosniki niskotonowe podlączoną do kompa :P), na pierwszy zestaw chcę coś mocno budżetowego (i tak będzie lepsze) ze 300-400zł za kolumny i tyle samo za wzmak. Duży pokój 16m2, tam to będzie stało. Głośnej łupanki nie potrzeba, mam przewrażliwionych sąsiadow. Szukam kolumn z Cantona, myślę miedzy CANTON karat 30, CANTON FONUM 251DC, CANTON nestor 303. Chciałbym by to grało z wzmacniaczem Harman Kardon pm 655 Vxi - mam upatrzony, lub poszukam model niżej gdyby był za mocny...Może ktoś się na ten temat wypowiedzieć? Staroci się nie boję, umiem coś naprawić w razie potrzeby w tych tematach. Ewentualnie proszę też o poradę na co uważać biorąc kolumny w ciemno z allegro. Inne propozycje tez mile widziane. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matteo Napisano 17 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 czerwca 2019 Sorry za podbitke, ale czy ma ktos jakies blizsze informacje na temat tych kolumn: https://www.olx.pl/oferta/glosniki-kolumny-dali-ii-vifa-CID99-IDAa45P.html#9fffe484ac Widze spory ruch na forum, prosze o wyrozumialosc dla nowego, moze troche mało precyzyjne pytanie zadałem wiec dorzucam konkretne kolumny z mojek okolicy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts