tomi915 #1 Napisano 20 października 2008 Witam, mam kartę muzyczną TUSzukając po necie, forach, rankingach, opiniach i testach naszych pisemek- dałem się nabrać i kupiłem te słuchawki TUNie jestem audiofilem, używam tych słuchawek pół roku każdego dnia. Kabel sztywny, skręca się i wypada z "pilota" odsłaniając gołe kable, przedłużka z kompletu nie obejmuje mikrofonu (ja nie używam), grają średnio jak dla mnie i co NAJGORSZE- mimo, że nie grają bardzo głośno słychać je w całym domu! W nocy przy zamkniętych drzwiach słychać jak gram w innym pokoju!SZUKAM słuchawek świetnie wyciszonych na zewnątrz! CENA 500-600 zł. Słuchawki do Counter Strike Source, bez mikrofonu( ale może być). Żeby grały konkretnie, dźwięki i otoczenie- super! Muzyka z kompa itp bez różnicy, choć pewnie przy tej cenie będzie ok. To dla mnie sporo kasy i boje się kupić np. DJ-ejskie Technics czy Sony, bo nie wiem czy się nadają. Pytam o zdanie TYLKO mających pojęcie, mających dobre słuchawki w domu, używających ich jakiś czas, a nie znawców jak ja poprzednio z opinii i testów lub z reklam. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #2 Napisano 20 października 2008 Witam, słyszałem kiedyś te "osławione" słuchawki które nie wywarły na mnie zadnego nie wiadomo jakiego brzmieniaPowiem tak chcesz słuchawki rozumie stereo ? nie zadne cuda na zasadzie sluchawki 5,1 imitujące to i owoGrasz w gry w tej której napisałeś mało kiedy jest spokojnie a już chodzenie i wsłuchiwanie się czy ktos stoi po lewej czy po prawiej mija się z celem bo zanim się zastanowisz gość może Ciebie sprzątnąć...prawda??. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomi915 #3 Napisano 20 października 2008 (edytowany) Dokładnie TAK. Te słuchawki to w 99,9 % do Counter Strike Source. Niestety na tych, które mam Aero 5.1 mimo, że na poziom odgłosów i "słyszenie" wszystkiego wokół nie narzekam (rzekłbym, czasem słyszę innych w grze baaardzo daleko ode mnie- super), to grając po nocach- CAŁY dom słyszy :/ A zapewniam, że one do nawet głośnych nie należą. Dobrze tłumią z zewnątrz, a mi zależy na wytłumieniu odgłosów gry na zewnątrz. Gdzieś czytałem, że muszę mieć słuchawki typu " zamknięte". Edytowano 20 października 2008 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muzyczny_gość #4 Napisano 20 października 2008 zamknięte nauszne stere do 200-300 rozwiążą Twój problem a i do muzyki się przydadzą..czasami wywalania pieniędzy nie idzie w parze z jakościa lub optymalnym rozwiązaniem Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach